Deals in de prakijk

 1. Baan voor Talent

  Weverling Groenproviders, Ipse de Bruggen, AH Vrij, Avalex, TU Delft, Kinderopvang ZON! en Happy KidsCare tekenden deze Deal voor nieuwe arbeidsplaatsen.

  Zo heeft Sandra weer een echte baan dankzij de Deal die Kinderopvang ZON! sloot. “Ik heb laag aan de grond gezeten,” zegt Sandra. “Dat ik nu een baan heb, had ik een jaar geleden niet kunnen dromen. Het werk geeft me een boost. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.” Bij Kinderopvang ZON voelt ze zich welkom tussen haar ‘schatten van collega’s’. Ze vertelt er openhartig over.

 2. Talentenpool

  TU Delft en Happy KidsCare tekenden voor het inhuren van medewerkers voor passende taken.

 3. Werk voor Talent

  Krinkels, AH Vrij, Avalex, Gemeente Delft, Kinderopvang ZON! en TU Delft sloten deze Deal om klussen uit te laten voeren.

  Concreet zijn medewerkers vanuit Werkse! af en toe voor Avalex in de weer. Via ‘Werk voor Talent’ labelen zij series afvalcontainers.

  Voor de TU Delft scannen medewerkers bij Werkse! op dit moment grote bouwtekeningen. Ook voor de Gemeente Delft wordt scanwerk verricht: het digitaliseren van stukken uit het Stadsarchief.

 4. Talentontwikkeling

  Biesieklette, Pieter van Foreest, Krinkels, Tzorg, Webhelp en Solar Academie tekenden deze Talentontwikkeldeal om mensen op te gaan leiden.

  Tzorg start binnenkort met een klasje ‘praktijleren’, waarin medewerkers klaargestoomd worden voor een baan in de zorg. Pieter van Foreest ziet kansen voor rond de twintig medewerkers.

Ook meedoen?
Ga naar Werkse! jobdeal https://www.werkse.nl/jobdeal/