BHAG

BHAG inspiratietafel op 17 mei

‘Benutbaar arbeidspotentieel’: de nieuwe crypto van de arbeidsmarkt! Onder deze titel vindt de eerstvolgende Kennisbijeenkomst van Werkwaardig plaats, in co-creatie met de BHAG Delft Inspiratietafel. Na aanmelding welkom bij GGZ Delfland, Sint Jorisweg 2 in Delft, op dinsdag 17 mei 2022 van 15.30 uur – 18.00 uur.

Werkse! directeur Cor van der Wel gaat deze bijeenkomst in gesprek met een bijstandsgerechtigde, met het bedrijf dat deze persoon een branchegerichte opleiding en een baan bood en met de begeleidende jobcoach van Werkse!. Een aantal partners van Werkwaardig vertelt hoe zij werkzoekenden en arbeidsbeperkten inzetten en hun talenten benutten. Door anders te kijken naar talenten en beschikbare taken kan arbeidspotentieel succesvol ingezet worden!

Na het plenaire deel is er een interessante kennissessie over taakgericht denken. Door taken te bundelen kan je nieuwe kansen creëren op de arbeidsmarkt. We sluiten de middag af met een netwerkborrel. Belangstelling? Meld je aan via info@werkwaardig.nu.