BHAG inspiratietafel

Welkom bij de BHAG inspiratietafel

Zoekt u inspiratie voor uw maatschappelijke rol als ondernemer? Wilt u werk maken van inclusiviteit op de werkvloer? Praat dan online mee tijdens de tweede BHAG inspiratietafel op 22 april! Samen gaan we op zoek naar manieren om iedereen in Delft te laten meedoen.

Van 16.00 tot 17.00 uur gaan we in gesprek over de volgende onderwerpen:

  • Hoe vergaat het de bedrijven die al een BHAG Deal hebben getekend? Wat werkt goed, wat kan beter? En – het allerbelangrijkste – hoe bevalt het de geplaatste medewerkers?
  • Wat is de impact van werk op kwetsbare medewerkers? En welke nazorg hebben werkgevers nodig om een duurzame arbeidsrelatie met hen op te bouwen?

Aan tafel:

Sandra, dankzij de BHAG Deal met Kinderopvang ZON werkzaam als medewerker kinderopvang

Ingrid, dankzij de BHAG Deal met TU Delft werkzaam op de scanafdeling bij Werkse!

Bas Vollebregt, wethouder Economie en Cultuur

Miriam Heringa, bestuurder Perspektief

Jiske Kiers, projectmanager BHAG

Cor van der Wel, directeur Werkse! en gespreksleider

Minstens zo belangrijk is de aanwezigheid van mensen die uit ervaring kunnen spreken: Delftenaren die moeilijk aan een baan kwamen, en nu weer volop meedoen. Zij weten als geen ander wat daarvoor nodig is en delen die kennis graag met u.

Als online gast kunt u vragen stellen of opmerkingen delen via de chatfunctie. Deze worden voorgelegd aan de aanwezigen. Schuift u online aan op donderdag 22 april, van 16.00 tot 17.00 uur? Meldt u zich dan hier aan.